Saturday, 29 December 2012

CARA2 ATASI URINARY INFECTION


Apa itu ...Urinary Tract Infection...?


Pasti kita semua pernah merasainya... rasanya yang selalu melaluinya ialah wanita ... kerana saluran kencing wanita memang senang dijangkiti kuman jika tidak dijaga dengan betul.

Antara tanda2 kita dijangkiti ialah :

- kerap membuang air kecil sepanjang hari
- terasa sakit ketika melakukan hubungan seks...
- terasa ingin kencing yang terlampau tapi air kencing yg keluar cuma setitik dua sahaja...
- rasa loya atau muntah
- air kencing mengandungi darah
- air kencing tidak bersih dan bewarna keruh
- air kencing berbau kuat
- sakit di bahagian bawah perut...rusuk dan belakang... (perlukan rawatan segera kerna ini adalah disebabkan jangkitan yang serirus)
- rasa tidak selesa di bahagian bawah abdomen...
 
10 langkah pencegahan...
1 - Minum sebanyak air yang mungkin ... sehingga air kencing menjadi jernih
2 - Bagi yang mudah dijangkiti .. makanlah dadih sekerap mungkin kerana dadih membetuk persekitaran berasid dan menghalang pembiakan bakteria
3 - Jangan menahan rasa kencing... jika terasa untuk membuang air kecil segeralah melakukannya. Gunalah FEMININE WASH DAN DIIKUTI DENGAN MASKER VAGINA (AKAN RASA BERANGIN JER TAU)
4 - Apabila membuang air besar... amalkan mencuci bahagian depan kemudian barulah mencuci bahagian belakang
5 - Cuba elakkan aktiviti fizikal lasak seperti berbasikal, menunggang motor & mengembara...
6 - Elakkan pakaian dalam yang ketat. Pakaian dalam yang elok ialah yang diperbuat dari kapas
7 - Elakkan dari mandian bersabun wangi , pencuci wanita, deodoran, tampon & napkin...
8 - Buang air kecil sebelum dan selepas melakukan hubungan seks...(LAGI SEKALI GUNA FEMININE WASH OK- RASA MCM AIRCOND JER TAU)
9- Mandi dgn air pancuran...
10 - Tukar tuala wanita dgn lebih kerap..

RAWATAN TUMBONG DGN JAMU SUSUK DARA


  • 1 >>> TUMBUNG / TOMBONG  Secara umumnya, wanita yang melahirkan anak berdepan dengan risiko peranakan rendah atau rahim turun. Ini kerana otot pelvis atau tulang kajang akan merenggang akibat peneranan yang kuat semasa proses melahirkan. Jika tidak dirawat dari awal, keadaan tersebut boleh menjadi penyebab kepada masalah kerap membuang air kecil atau terkencing apabila batuk, ketawa atau bersin. Jika kelahiran berulang, otot faraj akan semakin longgar sehingga mengakibatkan terjadinya prolaps atau keluar tombong.
     
    Saranan dr PENGASAS JSD: 
    >>> Tombong keluar. 1st jumpa tukang urut. suh urut naikkan. urut seminggu 3 kali. sebulan tak boleh berhenti. utk memastikan rahim tu betol2 balik ke tempatnya (menangis lah meraung2 time urut tu ye)

    >>> Selepas 2 minggu urut MAKAN AKU DARA 2 biji pagi 2 biji malam. tak boleh berhenti selama 3 bulan. TINDAK BALAS MEMANG SAKIT pon boleh menangis meraung2. demam, sengal, sakit di ari2. kencing sepatutnya lawas. ada rembesan air kecil ketika proses pengecutan. so kena pakai panty liner la. minum air masak banyak. elakkan makan sejuk2 n berminyak.
     
    >>> Peranakkan kembang n turun sbb faraj longgar. kita boleh rasa tumbung tu yg hani selalu cakap bulat n ada mulut seperti dubur. time kita nak masukkan JAMU SUSUK PENGANTIN  time kita nak korek2 tu mmg boleh rasa. kita rasa mcm sebesar guli. atau lagi kecil tumbung tu lagi sihat. ( maknanya rahim kita kecut)

    2 >>>PIL PERANCANG: 
    Kalau makan pil perancang dr hospital @ farmasi....bila nk makan jamu nie kena jarakkan 2 JAM ya...pastu minum air masak bnyk2....

    *** DILARANG MAKAN JAMU PERANCANG KEHAMILAN BESERTA DGN JAMU SUSUK DARA!!!!KENE STOP DLU MAKAN JAMU PERANCANG KEHAMILAN SELAMA SEBULAN THEN BARU START MAKAN PRODUK JSD NI....

    3 >>> ORANG MENGANDUNG: 
    Orang yg mengandung hanya boleh pakai MASKER VAGINA sahaja...sbb yg lain tu semua adalah panas.... :)

    4 >>> PAKAI IUD (utk cegah hamil) : 
    Kalau kurang dr setahun pakai IUD tu...xboleh lg guna JSD....lpas setahun boleh..sbbnya...takut IUD tu xcukup kuat lg mencengkam kt dlm rahim tu...

    5 >>> RAHIM KEMBANG: 
    Jangan ketawa bila terdengar Rahim 'kembang' kerana kebanyakkan wanita sekarang mengalami masalah ini dan tidak sedar akan masalah ni.

    Puncanya ialah sering minum air sejuk. 

    Petandanya ialah kemaluan longgar, kemaluan sering mengeluarkan keputihan yang tidak menyenangkan, sering buang air kecil dll. Bila terbatuk @ bersin akan keluar air sikit kt faraj...

    *** Amalkan makan JAMU AKU DARA..InsyaAllah dapat kecutkan rahim...

    6 >>> DARAH TINGGI: 
    Sesiapa yg ada darah tinggi nk mkn JSD boleh...time sakit tu jgn la mkn jamu...bikin dalam badan makin HOT je..:) 

    Kalo hyper blood pressure mmg X BOLEH mkn ye!! 

    Saranan dr Pengasas JSD:
    Bila darah tinggi naik kepala sakit..tengkuk sakit,dada berdebar2...time ni tak perlu ubat...just urutkan...sampai darah berjalan....dlm tempoh 15 minit ke 1jam semua masalah settle....saya akan suh en.laki urutla....sy g tahu bahagian mana nak diurut..

Saya Pengedar Sah Jamu Susuk Dara

Salam dan selamat malam semua..
Entry kali ini saya nak citer yang saya ni adalah pengedar Jamu Susuk Dara yang sah dan berdaftar.
Sejarah awal saya mengenali produk Jamu Susuk Dara ialah pada bulan Mac 2012. Saya telah mula diperkenalkan oleh ofismate saya. 
Produk pertama yang saya gunakan ialah JPD, JAD dan MV.  Pada masa tu belum ada lagi FW,CLH,IG, CHW & PRODUK2 YANG LAIN.
Sejak saya consume JSD, saya telah mendapat pelbagai manafaat.. badan lebih cergas dan kurang mengantuk berbanding sebelum saya mengamalnya.
Inilah hasilnya selepas saya menggunakan produk JSD secara istiqamah...
Inilah perubahan diriku setelah mengambil produk2 JSD secara istiqamah..tak kenal maka tak cinta. Dulu saya hanyalah pengguna JSD tapi kini adalah pengedar JSD. Ada berani untuk melakukan perubahan pada tahun 2013...Jom tampil langsing,mulus dan sentiasa ceria bersama JSD..Ingin tahu rahsia saya...jomlah inbox saya...http://www.facebook.com/WafinizamJSD

Bila dah kenal, maka mula la jatuh cinta...

Wednesday, 26 December 2012

MINYAK IKAT KASEH

Dibawah testis ( buah z***r ) ADA LUBANG yang kami panggil lubang cincin. dimana disitu adalah centre kekuatan tenaga batin atau zakar suami.URUTKAN DENGAN MENARIK KELUAR URAT2 DARI LUBANG CINCIN SETERUSNYA HINGGA KEHUJUNG 'BEBED' DGN MENGGUNAKAN MINYAK IKAT KASEH.
Gunakan Minyak Ikat Kasih dalam membantu membesarkan dan memanjangkan "bebed"  dengan menggunakan teknik mengurut dibawah ini:

* Mengeraskan 'bebed'
Sebelum tidur ambil sedikit minyak urut dan gosokkan dengan laju pada tapak tangan untuk memanaskannya apabila mengurut. Letakkan sedikit minyak tersebut pada jari-jari tangan dan urut kelengkang ia itu antara dubur ke telur z***r [ seakan-akan Istibra selepas kencing ] . Tekan sedikit dan pastikan anda urut sehala saja, yakni dari dubur mengarah ke telur zakar. Lakukan sebanyak 7 kali. Ada juga amalan yang disertai dengan zikir-zikir tetentu, seperti contohnya wafaq berikut:

Ya Qadim
Ya Daim
Ya Ahad
Ya Wahid
Ya Samad
Ya Allah - Ya Allah - Ya Allah
Ya Qahar - Ya Qahar - Ya Qahar
Lailaha il'aLlah hu Wahidul Qahar
 

Kesan dari amalan ini akan dapat dilihat pada malam itu juga, di mana 'bebed' akan menegang dengan galak sekitar 3 pagi sehingga waktu solat subuh. Amalkan ia kalau boleh pada setiap malam sebelum anda tidur terutama ketika cuaca sejuk supaya ligament dan urat-urat 'bebed' berada pada tahap kecergasan yang terbaik.

* Urut untuk Memecahkan Lemak & Angin pada batang Z***r
Semasa bangun dari tidur, selatkan pangkal batang z***r [ kawasan yang berhampiran dengan bumi z***r ] menggunakan jari telunjuk dan jari tengah tangan kanan atau tangan kiri. Hujung jari-jari itu menekan ke bumi zakar sambil mengurut-urutnya ke atas dan ke bawa. Lakukan selama kira-kira 2 minit atau hitungan 99-kali. Lakukan pada setiap pagi kerana amalan ini akan memecahkan lemak dan angin dari berkumpul pada pangkal z***r. Ianya juga dapat mengelakkan dari berlakunya tersimpul urat buah z***r apabila usia meningkat tua.

* Menahan Mani
Menurut kitab Tajul Muluk dan Rawd-at-Tirr, mengurut menggunakan minyak urut yang khas boleh membantu lelaki bertahan lebih lama ketika bersetubuh. Caranya ialah dengan mengurut sehala dari pangkal zakar menghala ke hujung zakar, berulang-ulang kali. Tempatkan ibu jari di bahagian atas batang zakar, jari tenga di bahagian bawahnya. Lakukan urutan selama 2 minit atau 99-kali hitungan. Latihan ini boleh dilakukan pada bila-bila waktu lapang, kecuali pada waktu Zohor dan Maghrib.

* Urut Memanjangkan Z***r
Kebanyakan lelaki merasakan z***r mereka tidak menepati saiz yang sepatutnya. Purata z***r normal lelaki dewasa ialah sekitar 4 inci hingga 6 inci, namun perlu diingatkan bahawa kebanyakan lelaki tidak mencapai saiz z***r yang optima. Maka atas sebab ini kaedah mengurut boleh meningkatkan z***r ke tahap yang lebih besar dan panjang. Dalam satu kajiselidik di Amerika, majoriti wanita di negara tersebut menginginkan lelaki yang mempunyai z***r sekitar 7 inci dengan ukur keliling yang tebal. Alasan yang diberikan mereka ialah untuk dapat merasakan z***r penuh atau sendat di dalam vagina dan supaya kepala z***r dapat menyentuh mulut rahim [ cervix atau Batu Meriyan dalam istilah perbidanan Melayu ]
 

1. Mengurut z***r untuk memanjangkannya elok dilakukan pada awal pagi. Sapukan sedikit minyak urut pada tapak tangan dan gosok dengan laju untuk memanaskannya.
2. Tarik nafas dalam-dalam. Kemutkan dubur, genggam pangkal batang z***r dengan tangan kanan menggunakan ibu jari dan jari telunjuk.
3. Lurutkan batang z***r itu membawa tangan ke hujung z***r tapi hendaklah anda berhenti bila sampai ke takuk z***r. Dengan cara ini, anda menghantar lebih banyak darah ke dalam kepala z***r dan dikunci tenagannya oleh cengkaman tangan tadi. Tahan nafas selama 7 kiraan sambil mengekalkan cengkaman itu. Kemudian lepaskan.
4. Lenturkan batang z***r ke arah paha kanan dubur. Kemudian lepaskan lenturan itu. Lakukan sebnyak 21 kali.
5. Lenturkan batang z***r ke arah paha kiri dubur. Kemudian lepaskan lenturan itu. Lakukan sebanyak 21 kali.
6. Pegang kepala z***r, pusingkan z***r mengikut jarum jam sebanyak 21 pusingan. Kemudian lakukan yang sama pada arah berlawanan jarum jam.

Saksikan perbezaan pada z***r anda pada hari-hari ke 7, ke-14 dan pada hari ke-21 dan hari ke-40. Sebaik-baiknya anda mengukur z***r terlebih dahulu sebelum memulakan latihan ini.


SEMINGGU PERTAMA KETIKA AMALAN URUTAN ITU DILAKUKAN " ORANG LELAKI PON MENANGIS SBB SAKIT BAGI YANG ADA MASALAH LEMAH TENAGA BATIN"

TINDAK BALAS POSITIF SELEPAS SEMINGGU ATAU 2 KE 3 HARI..ALIRAN DARAH DIZ***R N BUAH ZAKAR AKAN TERASA BERDENYUT2.INI MENJADIKAN ZAKAR LEBIH KUAT DAN BERTENAGA.
 

Tips tambahan utk lelaki: 
Nak ehem2 boleh sapukan sedikit minyak ikat kasih dan urutkan pada bebed. perfomance anda tidak mengecewakan insyaallah... nak mesra lagi..minTak isteri tolong urutkan ye... untuk wanita...minyak ikat kasih ini digunakan untuk membesarkan dan memontoxkan payudara cam XX punya hehehehehe tut tut sensored. tak perlu pembedahan. dan tak perlu silikon. tapi kuar rumah pakai tudung labuh2 kalau tak nanti di inggap lalat dan tambah dosa.
 

Tips penggunaan utk kaum wanita pula:
Cara guna selepas mandi - urutkan payudara dengan minyak ikat kasih lawan arah jam dan menarik payudara ke atas.ibu jari tekankan dibawah ketiak. dan 4 jari selebihnya naikkan payudara anda. ilang hingga 8 ke 10 kali.pastikan sebelom pergi kerja sapu dan urut. nanti boleh terasa puting payudara dan isi payudara berdenyut2 mcm nak piyed.montox, pejal dan anjal. nak ehem2 bak tido malam xpayah guna... nanti cik abe tak selesa.nak ehem2 kat situ letak minyak wangi lebih sikit..biar cik abe lalok...
ITULAH SEDIKIT SEBANYAK PENGGUNAAN KUALITI MINYAK IKAT KASEH YANG MEMBERI MANFAAT KEPADA SEMUA SUAMI DAN ISTERI.UNTUK LEBIH POWER MAKE SURE U REQUEST DGN SUSUK DARA RESOURSES YG PATI ORIGINAL

 Minyak Ikat Kasih diperbuat dari:-
- IKAN BELACAK
- LINTAH
- HABBATUS SAUDA
- LADA PAHIT
- PINANG MUDA

***nak BESAR ingat Minyak Ikat Kasih

MINYAK IKAT KASEH (RM65)



DIGUNAKAN OLEH SUAMI UNTUK TAHAN LAMA KETIKA EHEM - EHEM. DAN MANAKALA UTK ISTERI PULA MONTOKAN "PUNCAK ALAM"

Cara2nya ialah...
dua hari berturut2 massage Puncak Alam setiap pagi n malam....huhuhuhu...hari ke 3 ni NYATA BENAR sprt yg di WAR-WARkan oleh customer cinta hati saya....Puncak Alam kini naik montok dan mantap semacam jer

CARA KEGUNAAN:
Diurut pagi sekali selepas mandi 3 minit.
Diurut malam sekali selepas mandi 3 minit

kegunaan:
unntuk melancarkan peredaran darah di tut tut untuk mengembang dan membesarkan. memberi kekuatan di tut tut untuk keharmonian hubungan.

DIPERBUAT DARIPADA:
- IKAN BELACAK
- LINTAH
- HABBATUS SAUDA
- LADA PAHIT
- PINANG MUDA

MIK ni sesuai digunakan utk PEREMPUAN DAN LELAKI

UTK LELAKI nak lagi SUPERB combine dgn JAMU LELAKI JUTAWAN

COKLAT LOVE HABIBI (RM48)

nama produk: coklat love habibi
keluaran : JAMU SUSUK DARA

sifat fizikal: lembut n kenyal, berbau wangi herba
rasa: manis, lemak

kelemahan: air. pastikan jari anda kering ketika mencubit coklat love habibi ini.
if terkena air: mudah berkulat.

jangka hayat: 2 tahun jika tidak terkena air dan terkena panas.

tempat simpan yg paling sesuai: dalam handbag, dalam poket hehehehe..xde lah simpan dalam suhu bilik biasa. JANGAN SIMPAN DALAM PETI AIS.

siapa yang boleh makan: semua golongan manusia termasuk kanak2. tapi bahaya SEBAB MENAIKKAN SYAHWAT JUGA..tapi xde la seover LELAKI JUTAWAN

~ khas utk wanita dan lelaki yang menjaga tubuh badan supaya sehat selalu sebagai kudap2 gantian.
* buang angin
* melawaskan membuang air kecil n besar
* melancarkan peredaran darah
* menaikkan nafsu syahwat.

jika badan anda rasa lemau2 malas2 boleh ler makan coklat love habibi ini ye..

kalau ada sintom2 kalau malam semalam ehem2..pagi rasa mengantuk n lemau2 badan malas nak g kerja, malas nak buat kerja rumah jadi ambillah coklat love habibi sebagai kudap2 harian ye..
1 bekas ni insyaallah boleh tahan 30 hari. gentelkan kecil je sebesar kuku kelingking.kunyah2, telan n minum air jarang ye...

sedap..
kalau tgh drive pon boleh makan..tapi jgn buka ekon sbb nanti kentut2 hehehehe..

kalau rasa2 senak ulu hati..toksah cari ENO lagi dah..makan je ni..sendawa, kentut, muntah pon boleh..pastu lapang perut :-)

kalau orang lelaki susah sangat nak rasa sensasi..keinginan tu... nak tambah sensitif deria syahwat tu...
molek benar makan coklat love habibi ni....
sikit2 kecur air liur...
terpandang je..tegak je pokok kelapa..

Friday, 14 December 2012

Atasi kedinginan rumah tangga dgn JSD

 
Antara sebab2 kedinginan rumah tangga :
Suami - keletihan, xthn lama, 'cepat selesai', sakit, dingin seks akibat penyakit, mudah kendur, etc..

isteri - faraj longgar, berbau, keputihan teruk, lebihan air yg berbau, keletihan,dingin seks, ank menyusu bdn, berat naik sesudah bersalin, hormon tidak stabil, sukar hamil etc..
Semua ini insyaallah dapat diatasi dengan JSD.. Kaedah rawatan berbeza2 dgn faktor bdn msg2..tindakbls yg diyakini pasti akn buat anda tersenyum kembali..!jgn malu atau segan.dengan ikhtiar n azam utk tampil harmoni rmh tgga,bertindak sekarang..! Ingin mengetahui dan mencuba
RAHSIA KEHEBATAN JAMU SUSUKDARA

MASALAH BUASIR

 TAHUKAH ANDA,MASALAH BUASIR BOLEH DIRAWAT DENGAN MENGGUNAKAN PRODUK JSD?
Caranya :
Cuci tempat buasir dengan air suam atau guna Feminine Wash, kemudian lap kering2.. pastu sapu Masker Vagina pada buasir tu.. ianya akan kecut dlm masa beberapa hari.. bile dah kecut, sapu Minyak Ikat Kasih pada tempat tersebut, dan tolak perlahan2 kedalam..

Insya'Allah, akan sembuh dengan izin Allah..

TESTIMONI CUSTOMER SY:

salam kak, saya nak ucapkan terima kasih byk2..masalah buasir saya dah dpt ditangani..saya ikut saranan akak,amalkn guna feminine wash,pastu sapu mv..xlama,kecut dah yg terkeluar tu,pastu sy ambil sikit mik n tolak msuk dlm..mmg mujarab..tmbh pulak raya2 ni sibuk sana-sini ,mngemas uma,mkn lak rendang daging sume tu,memang ler buasir tu keluar..skrg dah ok..mmg suke sgt2..bahan rawatan yg wajib ada kat saya..

Jamu Aku Dara..Rawatan utk cyts

 TEM : JAMU AKU DARA
rawatan utk cyts....


Boleh makan jamu AKU DARA. TINDAK BALAS PADA BERMASALAH MCM NI AGAK KUAT TERASA. sehingga demam kadang2. yang penting minum air suam banyak2. bagi badan berpeluh n jangan tinggal makan jamu tu. gunakan susuk pengantin 2 minggu sekali. dan tarik kekotoran itu keluar. buat sehingga piyed keluar ye dear... agak2 panas suhu badan mcm org demam tu tak boleh makan panadol atau uba...t tahan sakit. kalau u sanggup tahan...insyaallah berkeping2 darah beku akan

keluar. jika tak sanggup nak tak nak u kena follow procedure hospital utk keluarkan darah beku yang melekat di tisu rahim tu.

Sometimes sakit di ari2 ketika proses tu sehingga u tak boleh tegak dan membongkok. minta bantuan suami kalau tak dapat nak keluarkan insert tu. sediakan bekas utk tarik lendir nanti. insert tu biar 2 kali sahaja..lepas tu keep continue dgn aku dara sbb kalau rahim terlalu mengecut susah pulak nanti dia nak turun kefaraj. aku dara akan membuatkan rahim u terasa panas. n darah beku akan mencair nanti. tu yg kena ambil masa sikit utk jamu aku dara bekerja. seriusly jika u benar2 bersedia u boleh mulakan. AKU DARA tak boleh stop walaupon ketika sedang piyed. makan 2 biji pagi 2 biji malam insyaAllah

Thursday, 13 December 2012

TESTIMONI PENGGUNA PRODUK JSD

ITEM JSD YANG DIGUNAKAN: 
1.JAMU PENGANTIN DARA (RM65)
2.MASKER VAGINA (RM25)

GELI / PENGOTOR / NAK MUNTAH TENGOK…


Photo: GELI / PENGOTOR / NAK MUNTAH TENGOK…

tapi ni lah KENYATAAN yang anda haru TAHU..
meh sini kita tgk testimony terkini

Sis,sblum ni saya ada ambik suntikan perancang 3 bln sekali. Period memang mcm x dtg.skrg saya dah lbih 3 bulan x suntik lg.Skrg period dtg mcm x lawas…Smlam kuar darah sikit…
**Customer order jpd masker**
Insert pada yg sama telan pil kali pertama ek sis...ketaq ni, cheq nak makan n insert ni...hahahah..dah jumpa cara makan...sori siiiissss...darah gemuruh plak... Sis saya dah makan dan insert mlm tadi....n masker V......rasa lain mcm jer....dan saya kerap buang air kecil tu adakah kesan2 nya... Sis,dah cukup 3 hari…dah korek keluar ngerinye tgk benda yg kuar. lendir warna hitam ketul2 ..dah jd mcm btk daging.ambik gmbar,tnjuk suami. Suami tkejut! Tu la, ada 2 ketul besar ibu jari. Kental,mcm daging g2. Yg takut lg,nape lendir warna itam...mcm ada ptih2 halus2 mcm rerambut..
Ooo mak aii…dasat kotoran dia..nasib dia dapat tahu awal apa yg besarang dalam miss v…customer nk repeat order lepas period nanti..nak pastikan betul2 bersih dalamanye..suke sangat2…

Jom pm saya..xyah malu n segan..kita xtau apa ada dalam kan..hanya jamu ni je dpt Bantu bersihkan…
Tapi ni lah KENYATAAN yang anda haru TAHU..meh sini kita tgk testimony terkini

Sis,sblum ni saya ada ambik suntikan perancang 3 bln sekali. Period memang mcm x dtg.skrg saya dah lbih 3 bulan x suntik
lg.Skrg period dtg mcm x lawas…Smlam kuar darah sikit…
 
**Customer order jpd masker**
Insert pada yg sama telan pil kali pertama ek sis...ketaq ni, cheq nak makan n insert ni...hahahah..dah jumpa cara makan...sori siiiissss...darah gemuruh plak... Sis saya dah makan dan insert mlm tadi....n masker V......rasa lain mcm jer....dan saya kerap buang air kecil tu adakah kesan2 nya... Sis,dah cukup 3 hari…dah korek keluar ngerinye tgk benda yg kuar. lendir warna hitam ketul2 ..dah jd mcm btk daging.ambik gmbar,tnjuk suami. Suami tkejut! Tu la, ada 2 ketul besar ibu jari. Kental,mcm daging g2. Yg takut lg,nape lendir warna itam...mcm ada ptih2 halus2 mcm rerambut..
Ooo mak aii…dasat kotoran dia..nasib dia dapat tahu awal apa yg besarang dalam miss v…customer nk repeat order lepas period nanti..nak pastikan betul2 bersih dalamanye..suke sangat2…

Jom pm saya..xyah malu n segan..kita xtau apa ada dalam kan..hanya jamu ni je dpt Bantu bersihkan…

Period x lawas???

Boleh cuba Jamu Aku Dara dan Jamu Pengantin Dara (bagi dah berkahwin) bg merawat mslh ini..




Fungsi
1.JPD: 
Menarik dan menyerap segala lendir, air busuk dan sisa2 darah beku yang mungkin tertinggal di dalam. Jamu ini akan membersih dan mengecutkan rahim, lau merapatkan dan menyempitkan faraj spt dara kembali

2.JPD:  
BERFUNGI MELAKUKAN RAWATAN RAHIM DARI DALAM SECARA SEMULAJADI
- MENGECUTKAN RAHIM
- MENGECUTKAN BATU MEROYAN
- MENEGANGKAN PAYUDARA
- MENEGANGKAN PONGGUNG
- MEMBAIK PULIH SISTEM PERANAKAN
- MEMULIHKAN HORMON SECARA SEMULAJADI
- MELANCARKAN PEREDARAN DARAH DARAH KETIKA PERIOD
- MENGHILANGKAN SAKIT KETIKA SENGGUGUT
- MEMECAHKAN / MENCAIRKAN DARAH BEKU DARAH BEKU / KETUL2 KETIKA PERIOD



TESTIMONI PENGGUNA dari wall pengedar..

 "sy & hubby jarang dpt bersama..sbb hubby keje kt n9..sy lak di selangor..nk ulang alik punyalah jauh..letih badan katanya..jd kami hny bjumpa 2minggu skali..kadang2 sbulan skali..skali balik,maksimum 3ari je..huhu..cedihnye..bila da balik,hubby lyan nk xnk je sbb bdan dia letih..pastu ditambah pulak sy ni de prob yg amat lah berat dgn MISS V..2 yg hubby mcm xde mood nk bersama.."

MASALAH YG SY HADAPI:

1) MISS V longgar yg teramat (hubby pnah ckp xrasa ape2 bila tut tut)
2) MISS V berbau (penah hubby ckp mcm bau sotong..terasa gila ati ni)
3) keputihan melampau d MISS V smpai kuning kt panty x bole
hilang..

"bykkan masalah sy?mata ni da xlarat da nk nangis..ati ni bgkak xdpt nk kata..da mcm2 produk sy da cuba..drpd JAMU ****PAT hingga ke D' **RBS masih xdpt nk setelkn msalah sy..then one day,dlm keadaan pantang,sy knal dgn Mya Sara Isa..

sarah sarankn sy mcuba JPD+IG+FW..pd msa yg sma sy amik MBSS+MDHL sbb nk kruskn bdn..spaya hubby xpandang da org lain & x bandingkn sy dgn arwah tunangnya.."

"buat msa skrg sy da guna ksemua produk yg sy beli kcuali JPD..tau ape jd kt hubby sy skrg ni?wlaupun letih bdan nk ulang alik,dia tetap nk balik rumah..skrg time weekend pun dia ade kt rumah..& boleh dikatakn hmpir stiap mlm hubby nk tut tut..huhu..

hubby pun da xde nk kutuk2 sy lg da..hehe..best sgt..baru la trasa dri ni dsayangi..yg bab kuruskn bdn 2 msih 'on going' baru trun 3kg..target ade 17kg lg nk kne turunkn..skrg sy mmg happy sgt2 sbb sgala msalah sy tlh dpt sy slesaikn..pasni tgu nk try JPD plak..nk clearkn kerak2 dlm MISS V..biar ape yg sy hidangkn pd suami btahap 5 bintang..bkn lg yg basi lg bbau..

THX JSD
 

Wednesday, 12 December 2012

URUTAN PAYUDARA DENGAN MINYAK IKAT KASIH RM65

Terapi urut payudara disarankan untuk melancarkan aliran darah dari dan ke payudara. Urutan lembut pada payudara dipercayai boleh memberi manafaat positif dan mengurangi risiko terkena kanser payudara.

Urutan payudara harus dilakukan sekerap yang mungkin terutamanya 3 hari setelah habis haid.

Jangan cuba gunakan minyak urut yang panas ! Ini akan mencederakan tekstur kulit payudara anda nanti ! Seeloknya guna Minyak Ikat Kasih RM65

Langkah-langkahnya : -

Lakukan gerakan urut bermula dari arah putting ke luar. Tekanan yang sederhana sahaja. Tekanan yang terlalu kuat boleh membuat pembuluh darah limfa tertekan dan menghentikan aliran racun dan cairan lainnya. Urutan sebaiknya dilakukan secara perlahan agar boleh mencapai hasil yang maksima (Gambar 1).

Urut payudara dengan kedua tangan, seperti gerakan meramas secara hati-hati dan perlahan dengan gerakan pusingan jam dan sebaliknya. Perhatikan, jangan tekan payudara terlalu kuat. (Gambar 2 dan 3).

Lakukan gerakan seperti gambar 4 dengan tekanan sedang. Gerakan ini dipercayai bermanfaat untuk melancarkan peredaran cairan dari payudara.

Rahsia pikat suami...amalkan ambil jamu

Rahsia Rumahtangga BAHAGIA..dengan mengamalkan MAKAN JAMU...

Jom rakan2 kita ber JAMU pula lepas ni...badan sihat..suami pun sayang.

Photo: Rahsia Rumahtangga BAHAGIA..dengan mengamalkan MAKAN JAMU...

Jom rakan2 kita ber JAMU pula lepas ni...badan sihat..suami pun sayang.. :)

Lagi Testimoni pengguna yang mengguna Masker Vagina

Testimoni Agen k ju AJ Idris 12/11/12
Salam K Ju...
Ingat tak saya bagitau haritu dunia macam nak terbalik? Ni la kisahnya. Kemalangan. Saya nak kongsi testimoni saya sendiri dgn K Ju.

Selepas satu kejadian ngeri berlaku baru-baru ni, luka y

ang dialami agak dalam dan besar. Pihak hospital tak bagi apa2 ubat pun untuk merawat luka ni. Setiap saat dia mengadu, betapa sakitnya luka tersebut yang terdedah hingga menampakkan isi putih. Saya sendiri tengok pun dah ngilu, apatah lagi dia yang menanggung kesakitan.
Dah letak minyak gamat, dah letak iodin tapi luka masih sama, tak ada kesan langsung untuk kering dan tertutup.

Tiba-tiba malam tadi teringat pada Masker V, yang juga boleh digunakan untuk mengeringkan luka. Tapi Masker V pula tak ada dalam simpanan. Yang ada hanya Susuk Pengantin Dara. Jadi tawakkal pada Allah, dengan lafaz Bismillah saya buka kapsul Susuk Pengantin Dara, ambil serbuknya dan sapu pada luka yang tersebut yang luas ternganga dan memutih. Dia diam, selesa katanya. Jadi saya biarkan serbuk Susuk Pengantin Dara itu semalaman pada luka itu.

Pagi tadi dengan izin Allah, saya tengok luka dan kering dan plet kecoklatan mula membentuk, untuk menggantikan sel baru. Dan dia tak lagi mengadu sakit2 dan pedih2. Cuma menunggu masa untuk pulih. Alhamdulillah.

(Ini gambar pagi tadi, selepas disapu serbuk JPD malam semalam. Kalut2, tak terfikir nak ambil gambar sebelum)

Photo: testimoni Agen k ju AJ Idris 12/11/12
Salam K Ju...
Ingat tak saya bgtau haritu dunia macam nak terbalik? Ni la kisahnya. Kemalangan. Saya nak kongsi testimoni saya sendiri dgn K Ju.

Selepas satu kejadian ngeri berlaku baru-baru ni, luka yang dialami agak dalam dan besar. Pihak hospital tak bagi apa2 ubat pun untuk merawat luka ni. Setiap saat dia mengadu, betapa sakitnya luka tersebut yang terdedah hingga menampakkan isi putih. Saya sendiri tengok pun dah ngilu, apatah lagi dia yang menanggung kesakitan.
Dah letak minyak gamat, dah letak iodin tapi luka masih sama, tak ada kesan langsung untuk kering dan tertutup.

Tiba-tiba malam tadi teringat pada Masker V, yang juga boleh digunakan untuk mengeringkan luka. Tapi Masker V pula tak ada dalam simpanan. Yang ada hanya Susuk Pengantin Dara. Jadi tawakkal pada Allah, dengan lafaz Bismillah saya buka kapsul Susuk Pengantin Dara, ambil serbuknya dan sapu pada luka yang tersebut yang luas ternganga dan memutih. Dia diam, selesa katanya. Jadi saya biarkan serbuk Susuk Pengantin Dara itu semalaman pada luka itu.

Pagi tadi dengan izin Allah, saya tengok luka dan kering dan plet kecoklatan mula membentuk, untuk menggantikan sel baru. Dan dia tak lagi mengadu sakit2 dan pedih2. Cuma menunggu masa untuk pulih. Alhamdulillah.

(Ini gambar pagi tadi, selepas disapu serbuk JPD malam semalam. Kalut2, tak terfikir nak ambil gambar sebelum)

Ini Fungsi setiap PRODUK JSD

1. JAMU PENGANTIN DARA - (RM65.00) / 10BIJI~ merapatkan/mengetatkan faraj~ mengembalikan dalaman faraj yang berpasir (meningkatkan kegelian ketika bersama)...~ meningkatkan kemutan~ menyerap dan mengeluarkan kotoran/keputihan/darah beku/CYSTS/mengecutkan FIBROID bersaiz kecil~ mengecutkan rahim dan batu meroyan

2. JAMU AKU DARA - (RM48.00) / 40BIJI (SUDAH ADA STOCK) ~ menambahkan tenaga badan~ meningkat nafsu syahwat~ merawat masalah keputihan dan sengugut~ melancarkan peredaran darah~ mencuci darah~memecahkan lemak

3. MAAJUN COKLAT LOVE HABIBI - (RM 48) /80gm~memberi stamina~buang angin~melawas~memanaskan badan~membantu naikkan syahwat

4. JAMU JALINAN CINTA (JAMU BERSALIN) - (RM48.00) / 40BIJI ~ikan haruan/belut/gamat ~ menyembuhkan luka jahitan dan ceasar ~melancarkan peredaran darah~ melancarkan nifas ~ melancarkan susu ibu

5. JAMU LELAKI JUTAWAN - (RM65.00) / 60BIJI~ meningkatkan nafsu syahwat~ menambahkan tenaga dan menigkatkan kecergasan~ melawaskan dan mengeluarkan angin~ meringankan badan~ amat sesuai bagi lelaki berkerjaya dan berumahtangga

6. JAMU EMAS (JAMU KENCING MANIS) - (RM65.00) /60BIJI ~menurunkan kadar bacaan gula dalam darah

7. MASKER VAGINA - (RM25.00) / sepeket~ merawat masalah kegatalan di miss V~ menegangkan dan merapatkan bibir faraj yg menggeleber~ menggebukan pipi vagina~memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh/lebihan lendir/vagina menjadi pinkish

8. MEDICATED FEMININE WASH - (RM48.00) / 100ML~ merawat keputihan dan kegatalan~ membasmi kuman dan fungus~ nyaman dan memberi keselesaan pd mereka yang kerap berpeluh~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 2bulan penggunaan

9. MEDICATED INTIMATE GEL - (RM56.00) / 15ML~ mengetatkan vagina ~ meningkatkan keghairahan dan nafsu syahwat~ merawat keputihan dan membasmi kuman~ memberi kepuasan maksima ~meremajakan dalaman ~merawat masalah kekeringan ~pelincir

10. MINYAK IKAT KASIH - (RM65.00) / 20ML~ membesarkan dan mengembangkan zakar~ boleh digunakan untuk memontokkan dan menegangkan payudara dan punggung

11. MEDICATED DEEP HEAT LOTION - (RM48)/100ml~slimming dan memecahkan lemak2 degil~kegunaan selepas bersalin~digigit serangga berbisa~digunakan oleh ahli sukan~bisa2 sendi~sejuk2 badan

12. MEDICATED SLIMMING SOAP - (RM36)/100GM~ slimming pecah lemak~menanggalkan kulit2 mati~mengandungi vitamin utk kulit dari pegaga utk mengelakkan parut ~ scrub

13. SUPLEMEN COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE - (RM100/12SACHET) ~merawat/memutih/meremajakan kulit~memulihkan kulit kusam~mengecutkan jerawat~kulit berseri dan gebu~merawat dalaman~mengecutkan rahim~power~ketat~montok~bagus untuk sendi ~lingkaran gelap bawah mata~liang pori terbuka~

DALAM PROSES PEMBUATAN..
1. KELENGKAPAN BERSALIN:
i) TAPEL
ii) PARAM
iii) PILIS
iv) PENCUCI HERBA
v) MANDIAN HERBA

2. MINUMAN UNTUK MENGHARUMKAN TUBUH TERUTAMANYA MEREKA YANG MENGALAMI MASAALAH BAU BADAN DAN PELUH YG KUAT SERTA MENYIHATKAN DALAMAN WANITA

3. PRODUK PELANGSING BERASASKAN BUAH2AN BERCOLLAGEN

4. SKINCARE

5. HAIRCARE
 

Testimonia customer baikkan luka guna masker vagina

Item: Masker Vagina
Harga : RM25

Ada testimoni hangat ni...

TESTIMONI dari Pengguna produk JSD.... dengan bangganye mengistiharkan

akhirnya dah "baligh" semula .... weeee :D


selepas 2 tahun period tak mo keluar.. keluar pun mcm malu2 kucing jek... dan setelah 2 tahun gak tak pakai "pampers"... akhirnya hari ini adalah hari yang paling mengembirakan....period sudah keluar.... weeeeee.... excited mcm org baru baligh ....

jom layan jap cerita saya dan bermulanye detik saya berJSD...

mempunyai masalah cyst.. dah operate 2 kali..(tahun 2000 dan kali terakhir operate cyst tahun 2012 kat hospital KPJ tawakal..rahim kembang mcm org mengandung 4 bulan.... ni doktor yang cakap berdasarkan ultrasound ukuran rahim sebesar org mengandung 4 bulan...
sebelum operate bila period nauzubillah azam nye... period keluar pun berketul2 tp tuk 3 hari pas tu period yg keluar cuma air berwarna pink... rupa2nye darah tu cyst tu yang makan.... huhuhuhu... sbb tu makin hari makin besar cyst tu...

lepas operate period tak nak keluar.. keluar pun spot stain jek.. warna coklat gelap.. g hospital setiap kali checkup doktor kata perkara biasa... asalkan keluar period maksudnye tak de masalah.. tp doktor kata mungkin sbb luka sembuh tak betul so dia sumbatkan salur fallopoid.... doktor cadangkan guna IUCD tuk sengkak salur tu supaya tak terhimpit ngan daging...huhuhuhu... tak sanggup dah nak kena seluk hidup2 tanpa ubat bius.... cukup2 sudah, cukup sampai disini saja... hehehehe.... doktor lak asik pot pet pot pet.. risau sbb tak de anak lg.. umur pun makin meningkkat... tapi nak wat mcm ne.. dah ketentuan Illahi.. kalau keputusan tu ditangan ku.. hari ni gak nak anak tu terpacul keluar hahahahaha....doktor suh buat IVF tp kos tau2 jek lah.. mahal .... pas tu belum tentu berjaya... kalau tak berjaya kena buat lagi .. duit lagi....alhamdulillah husband & mak mertua ku memahami... so tak lah stress sangat...

bila jumpa JSD ni adik ipar yang suh guna..lepas guna mula2 guna JPD n JAD.. guna JPD tak de apa2 alien yg keluar ... yg keluar cuma alien biasa jek lah tak de ketulan darah.... lepas guna JAD 2 botol baru lah period tu nak keluar byk dari biasa tp still warna coklat gelap... dan hanya tuk beberapa hari jek.. pas tu JAD pun dah habis di pasaran.....

uuuiiiiii panjang na cerita... dipendekkan cerita.. skg ni guna JJC n COLLAGEN HERBALICOUS WHITE...amek ko..... kuar darah yang betul2 darah... warna merah... ketulan darah pun ada keluar gak... ni tengah nak cari pad.. jap g nak keluar nak beli pad balik.. setelah 2 tahun tak guna pad a.k.a pampers hehehe... hari ni baru nak g cari balik kat kedai.....

alhamdulillah semoga ada sinar baru lepas ni... dah 8 tahun kawin lom ada zuriat...mudah2an adalah sinar harapan baru.......amin3x....

customer2ku yang bermasalah... apa tunggu lagi.. dah byk testimoni yang berjaya mengatasi masalah dalaman wanita.. jom lah cuba JSD ni... :D
 Photo: TESTIMONI : PENGEDAR AIMARL MARLIEDA

ada testimoni hangat ni...
TESTIMONI DIRI SENDIRI .... dengan bangganye mengistiharkan

akhirnya dah "baligh" semula .... weeee :D

selepas 2 tahun period tak mo keluar.. keluar pun mcm malu2 kucing jek... dan setelah 2 tahun gak tak pakai "pampers"... akhirnya hari ini adalah hari yang paling mengembirakan....period sudah keluar.... weeeeee.... excited mcm org baru baligh ....

jom layan jap cerita saya dan bermulanye detik saya berJSD...

mempunyai masalah cyst.. dah operate 2 kali..(tahun 2000 dan kali terakhir operate cyst tahun 2012 kat hospital KPJ tawakal..rahim kembang mcm org mengandung 4 bulan.... ni doktor yang cakap berdasarkan ultrasound ukuran rahim sebesar org mengandung 4 bulan...
sebelum operate bila period nauzubillah azam nye... period keluar pun berketul2 tp tuk 3 hari pas tu period yg keluar cuma air berwarna pink... rupa2nye darah tu cyst tu yang makan.... huhuhuhu... sbb tu makin hari makin besar cyst tu...

lepas operate period tak nak keluar.. keluar pun spot stain jek.. warna coklat gelap.. g hospital setiap kali checkup doktor kata perkara biasa... asalkan keluar period maksudnye tak de masalah.. tp doktor kata mungkin sbb luka sembuh tak betul so dia sumbatkan salur fallopoid.... doktor cadangkan guna IUCD tuk sengkak salur tu supaya tak terhimpit ngan daging...huhuhuhu... tak sanggup dah nak kena seluk hidup2 tanpa ubat bius.... cukup2 sudah, cukup sampai disini saja... hehehehe.... doktor lak asik pot pet pot pet.. risau sbb tak de anak lg.. umur pun makin meningkkat... tapi nak wat mcm ne.. dah ketentuan Illahi.. kalau keputusan tu ditangan ku.. hari ni gak nak anak tu terpacul keluar hahahahaha....doktor suh buat IVF tp kos tau2 jek lah.. mahal .... pas tu belum tentu berjaya... kalau tak berjaya kena buat lagi .. duit lagi....alhamdulillah husband & mak mertua ku memahami... so tak lah stress sangat...

bila jumpa JSD ni adik ipar yang suh guna..lepas guna mula2 guna JPD n JAD.. guna JPD tak de apa2 alien yg keluar ... yg keluar cuma alien biasa jek lah tak de ketulan darah.... lepas guna JAD 2 botol baru lah period tu nak keluar byk dari biasa tp still warna coklat gelap... dan hanya tuk beberapa hari jek.. pas tu JAD pun dah habis di pasaran.....

uuuiiiiii panjang na cerita... dipendekkan cerita.. skg ni guna JJC n COLLAGEN HERBALICOUS WHITE...amek ko..... kuar darah yang betul2 darah... warna merah... ketulan darah pun ada keluar gak... ni tengah nak cari pad.. jap g nak keluar nak beli pad balik.. setelah 2 tahun tak guna pad a.k.a pampers hehehe... hari ni baru nak g cari balik kat kedai.....

alhamdulillah semoga ada sinar baru lepas ni... dah 8 tahun kawin lom ada zuriat...mudah2an adalah sinar harapan baru.......amin3x....

customer2ku yang bermasalah... apa tunggu lagi.. dah byk testimoni yang berjaya mengatasi masalah dalaman wanita.. jom lah cuba JSD ni... :D

Apa bezanya JPD dan JSD

Ramai yang keliru JPD & JSD..

JSD adalah jenama jamu ni.. JAMU SUSUK DARA...manakala JPD..produk nye...antara produk JSD NI seperti di bawah ini

RANGKAIAN PRODUK JAMU SUSUK DARA.....
1. Jamu Pengantin = rm65 (10 biji)
2. Jamu Aku Dara = rm48 (40 biji)
3. Masker Vagina = rm25 (3gm)
4. Femine Wash = rm48 (100ml)
5. Intim gel = rm56 (15ml)
6. Lelaki Jutawan = rm65 (60 biji)
7. Minyak ikat kasih = rm65 (20ml)
8. coklat love habibi = rm48 (80gm)
9. Medicated deep heat lotion = rm48 (110ml)
10. Medicated body soap = rm36 (100gm)
11. Jamu jalinan cinta = rm48 (40 biji)
12. Jamu emas = rm65 (60 biji)
13. collagen herbalicious white = rm100 semenanjung / RM110 sabah-sarawak (12 sachet)
 Photo: Ramai yang keliru JPD & JSD..

JSD adalah jenama jamu ni.. JAMU SUSUK DARA...manakala JPD..produk nye...antara produk JSD NI seperti di bawah ini

RANGKAIAN PRODUK JAMU SUSUK DARA.....
1. Jamu Pengantin = rm65 (10 biji)
2. Jamu Aku Dara = rm48 (40 biji)
3. Masker Vagina = rm25 (3gm)
4. Femine Wash = rm48 (100ml)
5. Intim gel = rm56 (15ml)
6. Lelaki Jutawan = rm65 (60 biji)
7. Minyak ikat kasih = rm65 (20ml)
8. coklat love habibi = rm48 (80gm)
9. Medicated deep heat lotion = rm48 (110ml)
10. Medicated body soap = rm36 (100gm)
11. Jamu jalinan cinta = rm48 (40 biji)
12. Jamu emas = rm65 (60 biji)
13. collagen herbalicious white = rm100 semenanjung / RM110 sabha-sarawak (12 sachet)

Nak oder...jom sms/whasapp 016 677661

Tips kempiskan perut buncit tanpa senaman

 

Senaman antara elemen penting dalam proses penurunan berat badan. Namun begitu ramai yang memberi alasan SIBUK menyebabkan mereka memandang remeh hal ini. Salah satu senaman mudah untuk mengempiskan perut adalah melakukan bangkit tubi atau nama popularnya SIT UP.

Saya tidak nafikan keberkesanannya kerana ia perlu dilakukan secara konsisten. Cara2 adalah:

Bagi peringkat awal, lakukan 10 kali selepas ba

ngun tidur sebelum bangkit daripada katil. Lakukan 10 kali lagi sebelum tidur. Apabila sudah serasi, tambahkan jadi 20 kali bagi setiap sesi.

Pada saya, tidak perlu melakukan pada kuantiti yang banyak TETAPI paling penting adalah konsisten dan berterusan.Anda tidak akan merasa perubahannya serta merta tapi setelah sebulan, pasti seluar yang dipakai terasa longgar.

Ok, itu adalah bahagian senaman. Bagaimana dengan tajuk asal entry ini.

Ya, ini jawapannya.Sangat mudah kerana anda boleh lakukan walau di mana anda berada.

Ini cara2nya:
1. Kempiskan perut anda seberapa kempis yang boleh.
2. Tahan selama 10 saat(atau lebih).
3. Lepaskan.
4. Ulangi langkah2 di atas sebanyak 8 kali dan lebih.

In fact, sewaktu anda baca post ini, anda boleh kempiskan perut dan tahan 10 saat. Bila diulangi lebih dari 8 kali, anda boleh rasakan ‘effect’ seperti buat sit ups. Mudahsangatkan? Technically, kita mahukan perut berasa ‘letih’. Ini akan membantu pembakaran lemak supaya lebih mudah bertukar kepada muscle.

Jika anda sukakan ‘extra’, anda juga boleh melakukan senaman kemut(kegel) untuk mengetatkan faraj/vagina pada masa yang sama..

Cara2nya:
1. Tarik nafas, kempiskan perut seberapa kempis yang boleh, kemut seberapa kemut yang boleh pada masa yang sama.
2. Tahan nafas, tahan kempis perut, tahan kemutan selama 8-10 saat.
3. Lepaskan nafas, kempisan perut dan kemutan perlahan2..
4. Ulangi sebanyak 8 kali atau lebih.

Sangat mudahkan dan boleh dilakukan di mana jua anda berada..Memasak, membaca, lihat TV, sambil melayan FB..Paling utama kenalah istiqamah..

Bila senaman ringkas ini dilakukan bersama dengan pengambilan set langsing dan mulus JSD
1. Cokelat love Habibi (RM48)-membantu buang angin dalam bandan dan ia juga melawaskan pembuangan air besar
2. Medicated Deep heat Lotion (RM48)- membantu utk pecah lemak
3. Magic Body slim soap (RM36) -membantu utk pecah lemak semasa mandi dan menjadikan kulit 'moist' jika digunakan secara istiqamah

mesti perut anda semakin mantap....So, apalagi, takkan tengok aja post ni...sambil baca tu sambillah kita bersenam ye...

Friday, 7 December 2012

TESTIMONI PENGGUNA JAMU AKU DARA

MASALAH: PERIOD TIDAK TERATUR

CARA MAKAN: 2 BIJI PAGI 2 BIJI MALAM

Pengguna : sis honey, sya ada order jamu aku dara ngn agen sis..tp still nk tnya ngn sis jgk.sbb ase lbh caye nk luahkan kat sis honey...sya bli jamu tu sbb sya da xperiod 3bln..tp sya xprgnt tau walupon sya da tttuuuttt..insyaallah bln 5 ni sya akan mendirikan rumah tgga...tkot gak if xperiod ni nt sya xleh prgnt ble da tawen..cme sya nk tnya kak honey, blh ke lau sya amek jamu aku dara then agak2 da dekat date nk tawen tu sya pkai yg len plak mcm susk dara ke, emmm..sume yg herba2 sis la..nme pon da konpius dah...pendapat sis honey???

Hani: BOLEH...ok. once u dapat jamu aku dara tu. u makan 2 biji pagi 2 biji malam. insyaallah nanti rasa panas. kalau u punya rahim kembang sebab minum air batu nanti boleh period. mcm hani period tak konsisten. makan jamu aku dara. lepas 2 bulan period macam banjir 5 hari. berketul2 keluar hari pertama sahaja sakit perut. pastu piyed cam biasa. walhal piyed senggugut salunya. tapi kalau tak makan jamu ni kadang2 tak piyed sampai 6 ke 7 bulan sampai perut besar. ingat mengandung tapi tidak.

Selepas 5 hari
Pengguna: sis...saya da piyed da...dlu lau sblm piyed msti sggugut truk..ni bgn je tdo da piyed..tp tu lah..sbb da lme x piyed len macm skit kuar...cair n warna coklat gelap..bau leh thn jgk...tp ni bru 1stday...hope esk kuar yg biasa..sis, lau piyed bolh continue mkn jamu ke sbb sesetngah jamu dia tulis if tgh period stop mkn jamu..da abes bru cont mkn jamu.

Hani : yang ni boleh terus makan...untuk terus cairkan darah2 beku yang terkumpul. Lagi laju piyed turun. Tak ada sekat2 wat senggugut..

Selepas 10 hari:
Pengguna:
sis..nk order masker vagina 1 n jamu susuk dara 1 yer sis...esk sys bank in..after bank in sy inform sis.
tq sis....
mmg best ..saya yakin dgn jamu sis. tidak menghampakan dan betul2 membantu saya.

MAGIC POWDER “SUSUK DARA” Masker Vagina RM25

- Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC POWDER SUSUK DARA.
- Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri

Khasiatnya:
- Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj
- Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat


Cara-cara nak guna masker vagina
Pastikan jari sentiasa kering semasa nak apply masker vagina
LANGKAH PEMAKAIAN MASKER VAGINA

1- dapatkan masker vagina "susuk dara"
2- celupkan 1 jari anda ke dalam bungkusan
3- pastikan magic powder melekat di jari anda
4- sapukan di seluruh permukaan vagina keseluruhannya

effect serta merta lebih kurang 1/2 jam:
- lubang vagina menjadi tertutup dan rapat
- rasa kering dan selesa
- rasa gatal - gatal hilang serta merta

effect jangka masa panjang:
> jika scrub slowly ketika mencuci daki2 akan keluar
faraj akan kembali cerah kemerah - merahan
> tegang
> bibir yang mengelebih akibat kesan beranak akan merapat
> deria sensitif akan menjadi aktif dan membukit tegang

sesuai digunakan selalu sebagai bedak penjagaan di permukaaan faraj supaya sentiasa awet muda dan nampak dara.

AWAS: PAHIT HERBA TERMAKAN TIDAK BAHAYA

JAMU AKU DARA - RM48 sebotol (40 kapsul)


Ciri – ciri: kapsul berwarna coklat tua


Cara penggunaan:

1- Serius – 2 biji pagi 2 biji malam ( 1 botol untuk 10 hari)
2- Biasa – 2 biji sehari selepas makan ( 1 botol untuk 20 hari)
3- Maintain atau penjagaan harian – 1 biji 1 hari ( 1 botol 40 hari)
• Herba di makan selepas perut diisi.

SIAPA KAH YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKAN?

1- Wanita yang muda atau tua
2- Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
3- Wanita yang mengalami keputihan
4- Wanita yang kerap jimak dan suami melepaskan air mani dalam faraj dengan kerap
5- Wanita sehabis bersalin
6- Wanita yang mengalami gatal – gatal dalam faraj
7- Wanita faraj berbau
8- Wanita yang kerap minum air batu (dgn niat, nk berhenti).
9- Wanita yang belom berkahwin
10- Wanita yang datang bulan tidak teratur
11- Wanita yang kuat berkerja
12- Wanita yang rasa becak atau basah dalam faraj
13- Wanita yang kena bentan kena sejuk – sejuk atau menggigil-gigil.
14- Wanita yang pusingan haid tidak normal
15- Wanita yang tidak mengandung tapi tidak datang bulan.
16- Wanita yang payudara kendur
17- Wanita yang punggung jatuh

Mengapa mereka perlukan produk ini?

1- Rempah yang dimakan akan mengecutkan rahim
2- Rempah yang dimakan akan mengecut faraj secara perlahan – lahan dari masa ke semasa
3- Rempah yang dimakan berfungsi memanaskan Rahim. Jadi darah – darah beku atau lendir – lendir beku akan mencair dan akan menitis dari mulut Rahim jatuh kedalam faraj. Perlahan – lahan lendir dan cecair turun ke permukaan faraj
4- Penggunaan yang berterusan membuatkan Rahim menjadi sehat.
5- Berhenti makan ketika haid jika Rahim sudah sehat dan faraj bersih.
6- Makan rempah ketika haid bagi mereka yang mengalami senggugut ( darah beku )
7- Makan rempah ketika haid bagi mereka yang tidak normal pusingan haid.
8- Makan rempah ketika haid bagi mereka yang selalu tidak datang bulan.

Tindakan balas herba POSITIF kepada pengguna:

1- Dalam tempoh lebih dari 2 hari faraj akan terasa becak
2- Lendir – lendir akan mula keluar berselirat. Bergantung pada situasi pengguna dari warna pekat keperangan, perang tua, bercampur darah, kehijauan, kekuningan, keputihan sehingga lendir tiada warna dan air yang tiada warna.
3- Terasa denyutan di ari –ari atau dalam Rahim
4- Terasa denyutan di faraj
5- Terasa hangat dalam faraj
6- Dinding kanan dan kiri faraj bertembung secara perlahan – lahan dari masa ke semasa
7- Seluar dalam basah akibat air bukan kencing
8- Seluar dalam berwarna kuning atau hijau
9- Bila penggunaan berterusan semua kesan – kesan di atas hilang.
10- Payudara tegang dan pejal.
11- Punggung tegang dan pejal.

Situasi Pengguna ketika menggunakan produk ini:

1- Faraj rapat tanpa lendir.
2- Faraj menjadi hangat
3- Payudara berdenyut – denyut
4- Punggung berdenyut - denyut

Situasi Pasangan ( suami pengguna ):

1- Terasa sempit, lembab dan hangat dalam faraj
2- Memerlukan foreplay yang panjang untuk menghasilkan air mazi atau pelincir semulajadi.
3- Mengalami kegelian zakar maksima diseluruh bahagian.

Kelebihan Penggunaan produk ini:

1- Wanita yang menggunakan ini akan menjimatkan tenaga untuk kemutan.
2- Payudara yang kendur akan tegang dan montok
3- Punggong Menggeleber dan jatuh akan tegang dan naik.

Tindak balas herba NEGATIF kepada pengguna:

~ Jika salah penggunaan digunakan oleh wanita tidak bermasalah seperti dinyatakan diatas akan terjadi terlalu sakit di bahagian faraj. Kesat dan menpercepatkan monopos.

Dilarang keras untuk:

1- Wanita yang minom arak
2- Wanita yang telah monopos
3- Wanita yang faraj kering ( ketika melakukan hubungan seks memerlukan bantuan pelincir
4- Wanita mengandung
5- Wanita minum air batu (x nk stop minum air batu).

JAMU PENGANTIN DARA (RM65 untuk 10kapsul )

JAMU "SUSUK DARA" rahsia semenjak tahun 1850

Bahan terdiri dari rempah2 tradisional asli dan tiada bahan pengawet.

Nama Item: JAMU SUSUK PENGANTIN DARA
Kategori: Jamu
ciri: Kapsul berwarna cerah


SIAPA KAH YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKAN?

1- Wanita yang belom monopos.
2- Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
3- Wanita yang mengalami keputihan kronik sehingga berbau
4- Wanita yang mengalami kemaluan berbau
5- Wanita yang seluar dalamnya basah akibat air dari faraj bukan kencing
6- Gadis yang tiada perawan untuk menipu Malam pertama.
7- Wanita yang Rahim kembang lepas bersalin
8- Wanita Rahim kembang selepas period
9- Wanita Rahim kembang yang tidak datang bulan
10- Wanita yang kerap jimak dan suami melepaskan air mani dalam faraj dengan kerap


Mengapa mereka perlukan produk ini?

1- Rempah di dalam faraj akan meresap semua jenis air dan lendir
2- Rempah di dalam faraj akan menyedut semua jenis air termasuk didalam Rahim sehingga Rahim mengecut.
3- Ketika rempah sedang bekerja Rahim akan mengecut dan akan mengeluarkan segala jenis cecair dan akan turun kemulut Rahim dan jatuh kedalam faraj. Rempah tersebut menyerapnya.
4- Ketika rempah di dalam faraj ketika melakukan jimak. Rempah tersebut akan menyedut air dari zakar sehingga menpercepatkan air mani keluar.
5- Rempah didalam faraj akan mengakibatkan faraj mengecut keseluruhannya.
6- Rempah herba yang di makan akan berfungsi mengecutkan Rahim dan faraj. Rempah bertindak seperti memeras Rahim untuk mengeluarkan air dari dalam Rahim.


Tindakan balas herba POSITIF kepada pengguna:

1- Dalam tempoh 1 jam lubang faraj tertutup.
2- Dalam proses 24 jam terasa berdenyut – denyut di ari – ari / atas V / dalam Rahim.
3- Terasa kering di faraj
4- Berdenyut – denyut di bahagian kanan atau kiri ari – ari.


Situasi Pengguna ketika menggunakan produk ini:

1- Faraj menjadi terlalu sempit dan kering.
2- Terasa Rahim kecil dan kecut
3- Daya kemutan 300% rapat dan sempit di bahagian faraj


Situasi Pasangan ( suami pengguna) :

1- Terasa sempit, padat dan susah nak masuk kerana laluan faraj tertutup
2- Memerlukan foreplay yang panjang untuk menghasilkan air mazi atau pelincir semulajadi.
3- Mengalami kegelian zakar maksima diseluruh bahagian.
4- Terasa zakar seperti disedut membuatkan air mani keluar dengan cepat


Kelebihan Penggunaan produk ini:

1- Wanita yang menggunakan ini akan menjimatkan tenaga untuk kemutan
2- Mampu menipu situasi dara


Tindak balas herba NEGATIF kepada pengguna:

~ Jika salah penggunaan digunakan oleh wanita tidak bermasalah seperti dinyatakan diatas akan terjadi terlalu sakit di bahagian faraj. Berdarah dan pedih.


Dilarang keras untuk:

1- Wanita yang masih belom melakukan hubungan kelamin atau anak dara atau masih dara
2- Wanita yang telah monopos
3- Wanita yang faraj kering ( ketika melakukan hubungan seks memerlukan bantuan pelincir)

PRODUK JAMU SUSUK DARA - Sesuai utk wanita yg dah berkahwin mahupun anak dara!!

“JAMU SUSUK DARA” memang bukan setakat menarik, bagus dan berkesan. malah tiada tandingannya. TIADA DI PASARAN LUAR. FORMULA MASIH TERKAWAL DAN MASIH RAHSIA.Jgn risau sebab tiada unsur2 ilmu hitam / sihir yg digunakan dlm penghasilan produk ini. Ianye jamu penyediaan tradisional shj. Menggunakan herba semulajadi tanpa menggunakan bhn kimia / pengawet. 100% Halal dan buatan bumiputera.. Dikeluarkn dari kilang brtaraf GMP. Produk ini semakin hangat diperkatakan ekoran banyak permintaan dari pengguna termasuk pengguna2 yg telah mencuba dan berpuashati dgn kesan produk ini. 

Penerangan serba sedikit mengenai jamu keluaran Jamu Susuk Dara. Terdiri daripada 4 iaitu JAMU PENGANTIN DARA, JAMU AKU DARA DAN MASKER VAGINA. Semua ini mempunyai fungsi yg tersendiri utk menjage kecantikan dalman wanita demi umah tangga yg bahagia.

1 - JAMU SUSUK “PENGANTIN DARA” rahsia sejak tahun 1850 RM65

Cara penggunaan :
1. Masukkan 2 kapsul kedalam faraj yg ternganga dan longgar.

Langkah 1 :
dalam keadaan mencangkung.
Langkah 2:
dengan menggunakan jari, 1 kapsul ditolak ke bahagian kanan rahim sambil
menarik nafas. Dan 1 kapsul kebahagian rahim. Pastikan sampai betul-betul
ke penghujung yang paling dalam rahim.

2. Makan 4 kapsul jamu sebelum tidur. Dgn kuantiti air suam sekurang2nya 3 gelas

* biarkan kondisi ini semalaman tanpa bersetubuh.
* Rahim akan terus mengecut serta merta.
* dituruti 2 kapsul setiap malam sebagai amalan
* harus meminum air suam dgn kerap utk mengelakkan pening kepala kerana
jamu panas

Kesan -kesan :
1. Rahim akan terus mengecut.
2. Laluan rahim menjadi rapat dan berpasir seperti dara semula
3. Bibir faraj akan terus menjadi rapat.
4. Bila pertama kali selepas penggunaan. Isteri akan merasa sakit akibat sempit
dan terlalu rapat dan nikmat seperti pertama kali bersetubuh.

Kesan dialami suami dan diakui :
1- mengalami pengalaman bersetubuh seperti dara 100%
2- mengalami seperti kepala zakar disedut dan dikemut.
3- keadaan dinding laluan rahim keseluruhannya berpasir menambahkan nikmat
kegelian maksima seperti pertama kali bersama.
4- pencapaian klimaks maksima rasa sempit menyeluruh dari kepala hingga ke
pangkal zakar.

Peringatan:
Selepas 72 jam / 3 hari rempah didalam rahim hendaklah dikeluarkan dan dibuang!!!


* ketika rempah yang halus setelah di keluarkan berkondisi seperti tembakau yang bergumpal. ini terhasil dari sisa kekotoran didalam rahim seperti kotoran, air mani yang sudah lama, sisa - sisa darah haid / nifas.
* kesannya selepas dibuang rempah. rahim akan menjadi sehat dan subur. haid
akan jadi teratur dan mudah mengandung.
* pada zaman dahulu kaedah ini di gunakan untuk membersihkan rahim atau cuci selepas keguguran untuk menarik semua sisa gumpalan darah keluar. ianya akan dilakukan secara berulang mengikut kuantiti jamu.
* pernah digunakan dalam kuantiti sedikit untuk mengaburi malam pertama pengantin ( zaman perang dulu ramai gadis dirogol tentera asing )
 
2 - JAMU “AKU DARA “ RM48

- yang ini kena makan selepas habis 3 hari JAMU PENGANTIN DARA.
- yg ini kena makan 2 kapsul pagi. 2 kapsul malam.

khasiat :
* merapatkan
* melancarkan darah
* memberi tenaga / hyperaktif / megurangkan penat badan
* buang angin
* meningkatkan nafsu syahwat

FUNGSI RAWATAN RAHIM DARI DALAM SECARA SEMULAJADI
- MENGECUTKAN RAHIM
- MENGECUTKAN BATU MEROYAN
- MENEGANGKAN PAYUDARA
- MENEGANGKAN PONGGUNG

3- MAGIC POWDER “SUSUK DARA” Masker Vagina RM25

- Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan dan disapu sebagai bedak.
- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab.
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC POWDER SUSUK DARA.
- Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri.

Khasiatnya:
- Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj
- Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat
 
4- Mediacated Feminine wash - RM48
 - mencuci faraj sambil mengeluarkan lendir yang terdapat di dalam faraj

5- Medicate Intimate gel - RM56
- mengetatkan bahagian intim, memberi kepuasan maksimum. mencegah pengeringan, mengatasi masalah keputihan, membunuh bakteria dan kulat

Nota penting:
Disyorkan ambil secara set, kerana sesetengah orang akan keluar lendir yang menyebabkan gatal2 dan tidak selesa semasa rawatan JPD, maka FW,IG dan MV boleh menyebabkan keselesaan dan kesegaran semasa proses ini.
 

Monday, 3 December 2012

OVULASI

Sumber rujukan BengkungModen.com

Ovulasi adalah proses pengeluaran benih (telur / ovum) dari kilang telur/ ovari wanita. Ovulasi adalah proses normal dan biasanya ia berlaku pada hari ke 14 dari cycle period kita( darah haid). Masa ni lah masa subur. Gambar ni adalah untuk proses IVF yang mana ovum diambil untuk disenyawakan. 
S: Proses ni bt kt bhgn mn?....J: Ovari..tmpt p'hasilan sel telur.. Yg merah tue sel telur yang diambil.. Ova/ovum yg kuning kecil tue.. (nielah teknik IVF)

Saturday, 1 December 2012

APA ITU PCOS ?(Polycystic ovarian disease)

- ketidakseimbangan hormon dalam badan yang memberi kesan terhadap kitaran haid dan ovulasi.

- Kajian menunjukkan 90% wanita yang mengalami
haid tidak teratur mengalami PCOS dan 30% yang
tidak mengalami haid langsung didapati mengidap PCOS.

TANDA UTAMA :
- tiada ovulasi, ovari yang bengkak yang mengandungi cyst-cyst kecil didalamnya dan berat badan yang
berlebihan.

- Ada juga yang mempunyai simtom yang terlalu ringan seperti jerawat kecil ada juga yang mempunyai simtom yang lebih teruk seperti tumbuh bulu berlebihan pada muka dan keguguran rambut.

SIAPA BERISIKO?
- kebanyakkan pada wanita pada usia 20-30 tidak mengira kaum dan budaya tetapi ia bukan penyakit
keturunan.

- PCOS memberikan wanita lebih risiko untuk mendapat masalah infertiliti disebabkan anovulasi,
kencing manis, tekanan darah dan kolesterol yang tinggi, kegemukan dan masalah kanser rahim.
 

*KENAPA JPD KENE INSERT 2BIJI DLM FARAJ??**

***rempah dalam kapsul tu debu. bila dah masukkan kat dalam
faraj akan meresap lendir dalam faraj dan dalam rahim. jika belom datang bulan tapi dah penuh dalam rahim pon akan di tarik keluar. Mah

upon mengandung muda juga boleh keguguran. sebab fungsi rempah tu menyedut*

*- bila kapsul dalam faraj keadaan faraj akan menjadi begitu kering dan boleh rasa di ari2 r ahim mengecut.*

*-bila melakukan hybungan kelamin. rempah akan menyedut air mani suami membuatkan suami cepat klimaks ditambah kondisi faraj yg kering dan sangat sempit sebab mengecut*

*- semua jenis air, keputihan, air mani akan berkumpul kat rempah seperti span. rempah 2 kapsul yg debu tu akan bertukar kembang seperti tembakau. bila kondisi air lendir berlebihan kat rempah. Rempah akan jadi licin dan akan turun ke permukaan faraj lebih kurang 4 hari ke seminggu. akan keluar ketika kita buang air kecil atau air besar.*

*- saya galakkan korek keluar selepas 3 hari jika kerap melakukan hubungan kelamin kerana bimbang rempah tu busuk akan tersangkut dizakar akan keluar ketika bersama. dimana situasi tu memalukan sbb benda tu berbau busuk.**
 
 

JSD adalah jamu selamat

JSD adalah jamu selamat & ramai berjaya hamil. Yg penting usaha.
Mcm man lah dah 3-4 org tanya saya yg jamu ni tidak mengakibatkan kanser ke? mcm mane leh mcm tu ek..!???

Jawapan dr Pengasas Jamu Susuk Dara (Pn.Honeydew Hanni)

1.ok.... fa
kta tu benar. n most doktor anti dgn jamu adalah disbbkan oleh kanser.......

2.u just think like this.. bila lubang vagina rapat. dinding faraj rapat. lendir dan kotoran dari dlm rahim n rongga2 faraj tidak dpt keluar

3.boleh bayangkan penggunaan jamu, contoh....sy bkn blame produk org lain ye. kita makan n insert n tinggalkan didalam tanpa membersihkannya kembali. boleh bygkan tak...apa yg akn berlaku ye

4.sebenarnya... isu ini tajuk ini yg susuk dara dipanggil jadi panel ditv1. tp sy worried jika sy bersuara bertambah benci manusia dgn sy. sy harap dgn apa yg sy terangkan mbuka mata anda semua. jamu itu bagus. insan yg menjualnye kurang cerdik. itu je.

5.compare disusuk dara...boleh dikatakan semua produk kita kontra dgn produk2 yg berada dipasaran. sbb kami mmg guna logikkan akal doktor n sains research. diupgrade daripada kaedah lama perubatan islam yunani yg sememangnye cara rawatan kami adalah pembersihan utk kesihatan rahim dan faraj

5.itu sbb..pengguna susuk dara bila pep smear..nurse n dokter senyum sbb takde kotoran dan xbau busuk. then doktor boleh tanya pesakit mcm mana boleh bersih walaupon sedikit lendir ~ jawapannya susuk dara

6.membuktikan betapa susuk dara bersifat membersihkan dan menyihatkan...r amai pengguna dah selamat mengandung dari menunggu bertahun2. apabila mereka berjaya membuang darah beku, kumpulan2 kerak keputihan.

7.so susuk dara adalah agen pencegah kanser pangkal rahim..n pencegah kepada penyakit2 berkaitan faraj n rahim kecuali AIDS dan SIPLIS