Wednesday, 26 December 2012

MINYAK IKAT KASEH

Dibawah testis ( buah z***r ) ADA LUBANG yang kami panggil lubang cincin. dimana disitu adalah centre kekuatan tenaga batin atau zakar suami.URUTKAN DENGAN MENARIK KELUAR URAT2 DARI LUBANG CINCIN SETERUSNYA HINGGA KEHUJUNG 'BEBED' DGN MENGGUNAKAN MINYAK IKAT KASEH.
Gunakan Minyak Ikat Kasih dalam membantu membesarkan dan memanjangkan "bebed"  dengan menggunakan teknik mengurut dibawah ini:

* Mengeraskan 'bebed'
Sebelum tidur ambil sedikit minyak urut dan gosokkan dengan laju pada tapak tangan untuk memanaskannya apabila mengurut. Letakkan sedikit minyak tersebut pada jari-jari tangan dan urut kelengkang ia itu antara dubur ke telur z***r [ seakan-akan Istibra selepas kencing ] . Tekan sedikit dan pastikan anda urut sehala saja, yakni dari dubur mengarah ke telur zakar. Lakukan sebanyak 7 kali. Ada juga amalan yang disertai dengan zikir-zikir tetentu, seperti contohnya wafaq berikut:

Ya Qadim
Ya Daim
Ya Ahad
Ya Wahid
Ya Samad
Ya Allah - Ya Allah - Ya Allah
Ya Qahar - Ya Qahar - Ya Qahar
Lailaha il'aLlah hu Wahidul Qahar
 

Kesan dari amalan ini akan dapat dilihat pada malam itu juga, di mana 'bebed' akan menegang dengan galak sekitar 3 pagi sehingga waktu solat subuh. Amalkan ia kalau boleh pada setiap malam sebelum anda tidur terutama ketika cuaca sejuk supaya ligament dan urat-urat 'bebed' berada pada tahap kecergasan yang terbaik.

* Urut untuk Memecahkan Lemak & Angin pada batang Z***r
Semasa bangun dari tidur, selatkan pangkal batang z***r [ kawasan yang berhampiran dengan bumi z***r ] menggunakan jari telunjuk dan jari tengah tangan kanan atau tangan kiri. Hujung jari-jari itu menekan ke bumi zakar sambil mengurut-urutnya ke atas dan ke bawa. Lakukan selama kira-kira 2 minit atau hitungan 99-kali. Lakukan pada setiap pagi kerana amalan ini akan memecahkan lemak dan angin dari berkumpul pada pangkal z***r. Ianya juga dapat mengelakkan dari berlakunya tersimpul urat buah z***r apabila usia meningkat tua.

* Menahan Mani
Menurut kitab Tajul Muluk dan Rawd-at-Tirr, mengurut menggunakan minyak urut yang khas boleh membantu lelaki bertahan lebih lama ketika bersetubuh. Caranya ialah dengan mengurut sehala dari pangkal zakar menghala ke hujung zakar, berulang-ulang kali. Tempatkan ibu jari di bahagian atas batang zakar, jari tenga di bahagian bawahnya. Lakukan urutan selama 2 minit atau 99-kali hitungan. Latihan ini boleh dilakukan pada bila-bila waktu lapang, kecuali pada waktu Zohor dan Maghrib.

* Urut Memanjangkan Z***r
Kebanyakan lelaki merasakan z***r mereka tidak menepati saiz yang sepatutnya. Purata z***r normal lelaki dewasa ialah sekitar 4 inci hingga 6 inci, namun perlu diingatkan bahawa kebanyakan lelaki tidak mencapai saiz z***r yang optima. Maka atas sebab ini kaedah mengurut boleh meningkatkan z***r ke tahap yang lebih besar dan panjang. Dalam satu kajiselidik di Amerika, majoriti wanita di negara tersebut menginginkan lelaki yang mempunyai z***r sekitar 7 inci dengan ukur keliling yang tebal. Alasan yang diberikan mereka ialah untuk dapat merasakan z***r penuh atau sendat di dalam vagina dan supaya kepala z***r dapat menyentuh mulut rahim [ cervix atau Batu Meriyan dalam istilah perbidanan Melayu ]
 

1. Mengurut z***r untuk memanjangkannya elok dilakukan pada awal pagi. Sapukan sedikit minyak urut pada tapak tangan dan gosok dengan laju untuk memanaskannya.
2. Tarik nafas dalam-dalam. Kemutkan dubur, genggam pangkal batang z***r dengan tangan kanan menggunakan ibu jari dan jari telunjuk.
3. Lurutkan batang z***r itu membawa tangan ke hujung z***r tapi hendaklah anda berhenti bila sampai ke takuk z***r. Dengan cara ini, anda menghantar lebih banyak darah ke dalam kepala z***r dan dikunci tenagannya oleh cengkaman tangan tadi. Tahan nafas selama 7 kiraan sambil mengekalkan cengkaman itu. Kemudian lepaskan.
4. Lenturkan batang z***r ke arah paha kanan dubur. Kemudian lepaskan lenturan itu. Lakukan sebnyak 21 kali.
5. Lenturkan batang z***r ke arah paha kiri dubur. Kemudian lepaskan lenturan itu. Lakukan sebanyak 21 kali.
6. Pegang kepala z***r, pusingkan z***r mengikut jarum jam sebanyak 21 pusingan. Kemudian lakukan yang sama pada arah berlawanan jarum jam.

Saksikan perbezaan pada z***r anda pada hari-hari ke 7, ke-14 dan pada hari ke-21 dan hari ke-40. Sebaik-baiknya anda mengukur z***r terlebih dahulu sebelum memulakan latihan ini.


SEMINGGU PERTAMA KETIKA AMALAN URUTAN ITU DILAKUKAN " ORANG LELAKI PON MENANGIS SBB SAKIT BAGI YANG ADA MASALAH LEMAH TENAGA BATIN"

TINDAK BALAS POSITIF SELEPAS SEMINGGU ATAU 2 KE 3 HARI..ALIRAN DARAH DIZ***R N BUAH ZAKAR AKAN TERASA BERDENYUT2.INI MENJADIKAN ZAKAR LEBIH KUAT DAN BERTENAGA.
 

Tips tambahan utk lelaki: 
Nak ehem2 boleh sapukan sedikit minyak ikat kasih dan urutkan pada bebed. perfomance anda tidak mengecewakan insyaallah... nak mesra lagi..minTak isteri tolong urutkan ye... untuk wanita...minyak ikat kasih ini digunakan untuk membesarkan dan memontoxkan payudara cam XX punya hehehehehe tut tut sensored. tak perlu pembedahan. dan tak perlu silikon. tapi kuar rumah pakai tudung labuh2 kalau tak nanti di inggap lalat dan tambah dosa.
 

Tips penggunaan utk kaum wanita pula:
Cara guna selepas mandi - urutkan payudara dengan minyak ikat kasih lawan arah jam dan menarik payudara ke atas.ibu jari tekankan dibawah ketiak. dan 4 jari selebihnya naikkan payudara anda. ilang hingga 8 ke 10 kali.pastikan sebelom pergi kerja sapu dan urut. nanti boleh terasa puting payudara dan isi payudara berdenyut2 mcm nak piyed.montox, pejal dan anjal. nak ehem2 bak tido malam xpayah guna... nanti cik abe tak selesa.nak ehem2 kat situ letak minyak wangi lebih sikit..biar cik abe lalok...
ITULAH SEDIKIT SEBANYAK PENGGUNAAN KUALITI MINYAK IKAT KASEH YANG MEMBERI MANFAAT KEPADA SEMUA SUAMI DAN ISTERI.UNTUK LEBIH POWER MAKE SURE U REQUEST DGN SUSUK DARA RESOURSES YG PATI ORIGINAL

 Minyak Ikat Kasih diperbuat dari:-
- IKAN BELACAK
- LINTAH
- HABBATUS SAUDA
- LADA PAHIT
- PINANG MUDA

***nak BESAR ingat Minyak Ikat Kasih

No comments:

Post a Comment