Saturday, 10 November 2012

COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE- PENANTIAN ANDA BAKAL BERAKHIR

NANTIKAN KEHADIRAN SUPLEMEN COLLAGEN KAMI!!!! COMING SOON.....

Memperkenalkan SUSUK DARA COLLAGEN BEAUTY SUPPLEMENT!
Produk terbaru dari rangkaian susuk dara resources, keluaran khas dari AMBAR KASTURI BEAUTY AND HEALTH MARKETING

Nama produk:
COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE di perkaya dengan Astaxhantin dan Vitamin C.
Harga: Rm 100/12 Sachet

Salam kepada pelanggan2 yang dihormati sekalian..
Suplemen kolagen susukdara bukan semata2 kolagen dan astaxhantin yg kaya dgn Vit-C tetapi mempunyai campuran herba manjakani, kacip fatimah dan habatus sauda. Disamping kita semua ingin kelihatan cantik, kulit menjadi putih dan cerah, bebas kusam dan jeragat, gebu, mulus, anggun dan remaja. Suplemen kolagen susuk dara juga berfungsi mengetatkan dalaman, menguatkan cengkaman otot vagina, mencegah keputihan, mengencangkan payudara, menguatkan otot sendi dan melewatkan proses penuaan.

COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE juga berfungsi memperbaiki struktur kulit supaya cerah dan putih, menutup liang pori, menghilangkan kedutan dan lingkaran gelap bawah mata serta menyihatkan kuku dan rambut. Kandungan herbanya pula berfungsi memantapkan bahagian intim wanita supaya montok, ketat dn padat.

Sesuai utk remaja dan wanita berkahwin. Ibu mengandung tidak digalakkan.

Cara makan:
Siap utk terus di makan. Tidak perlu di bancuh dengan air. Ambil 1 sachet sebelum tidur. Untuk kesan maksimum ambil 2 sachet sebelum tidur untuk 2 minggu yg pertama
PERHATIAN: OLEH KERANA SUMBER COLLAGEN BOLEH JUGA DIDAPATI DARIPADA HAIWAN SEPERTI LEMBU DAN BABI SELAIN IKAN DAN GAMAT, KAMI MEMBERI JAMINAN BAHAWA SUMBER2 BAHAN PRODUK KAMI ADALAH DARI SUMBER2 YANG HALAL TOYYIBAN DAN DIJAMIN KEBERSIHANNYA. INSYAALLAH..
Jomlah....jadi anda orang pertama yang mencubanya sebelum orang lain, anda boleh berbangga dengan hasilnya...

No comments:

Post a Comment